Βαλένθια: Νέος προπονητής ο Ρούμπεν Μπαράχα

Επίσημα νέος προπονητής της Βαλένθια είναι ο Ρούμπεν Μπαράχα

Η Βαλένθια ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος θα αναλάβει προπονητής της ομάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «νυχτερίδων» επιστρέφει στο «Μεστάγια» μετά από περίπου 13 χρόνια, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια για 10 χρόνια (2000-2010) και 364 αγώνες. Ο 47χρονος τεχνικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας περιόδου ακμής του ιστορικού συλλόγου, έχοντας πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ένα Κύπελλο UEFA και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ως προπονητής ο Μπαράχα δεν έχει να επιδείξει σπουδαία επιτεύγματα, έχοντας περάσει από την Ελτσε, τη Ράγιο Βαγεκάνο, τη Σπόρτινγκ Χιχόν, την Τενερίφη και τη Σαραγόσα.

Η Βαλένθια βρίσκεται στη 18η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και κινδυνεύει με υποβιβασμό, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Πριν από δύο εβδομάδες η διοίκηση απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Τζενάρο Γκατούζο και ανέθεσε την ομάδα (για όγδοη φορά!) στον Βόρο, με την προοπτική ο βετεράνος αμυντικός να την καθοδηγήσει ως το τέλος της σεζόν.

Οι «νυχτερίδες» γνώρισαν υπό τις οδηγίες του τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και έτσι αποφασίστηκε η πρόσληψη του Μπαράχα, με τη ελπίδα να λειτουργήσει και ως πόλος συσπείρωσης των εξαγριωμένων οπαδών της Βαλένθια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ