Τσαν: «Χάσαμε λόγω της διαιτησίας

Την δυσαρέσκεια για την διαιτησία εξέφρασε ο  Τσαν.

Η Ντόρτμουντ αποκλείστηκε χθες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τη συνέχεια του Champions League, καθώς ηττήθηκε από την Τσέλσι με 2-0.

Οι Γερμανοί φωνάζουν για το δεύτερο γκολ της αγγλικής ομάδας. Ο Κάι Χάβερτς εκτέλεσε δύο φορές το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 49ο λεπτό, αφού την πρώτη «σημάδεψε» το δοκάρι.

Ο διαιτητής, όμως, διέταξε επανάληψη καθώς πριν εκτελέσει ο μέσος της Τσέλσι είχαν μπει στην περιοχή συμπαίκτες και αντίπαλοι. Τη δεύτερη φορά ήταν εύστοχος και με το γκολ αυτό οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση.

Ο διεθνής μέσος της Μπορούσια, Εμρέ Τσαν, επιτέθηκε στον διαιτητή Ντάνι Μάκελι και τόνισε: «Χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Παίξαμε καλά και αξίζαμε την πρόκριση, αλλά ο διαιτητής διέταξε δύο φορές να εκτελεστεί το πέναλτι, χωρίς κανένα λόγο.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ