Super League: Νίκη στο 90’ για τον Αστέρα

Στα τελευταία λεπτά κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης τον Παναιτωλικό.

Για την πρώτη αγωνιστική των Play-out ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στο 90’ με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «αρκάδες» διεύρυναν στις 17 νίκες το αήττητο του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Τα πρώτα λεπτά του Α’ μέρους ήταν αναγνωριστικά και για τις δυο ομάδες. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο Αστέρας κυκλοφορούσε την μπάλα προσπαθώντας να βρει χώρους. Στο 4’ ο Άλβαρες δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε δυο χρόνους.

Στο 12′ το κακό σουτ ο Μπερτόγλιο δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Ανέστη καθώς η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να περνά  ξυστά από την εστία του Ανέστη. Στο 30′ ο Ανέστης βγήκε να μαζέψει και έκανε φάουλ στον Καστάνιο με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Χερόνιμο Μπαράλες στο 34’.

Ο Παναιτωλικός που δεν έδειξε αρκετά πράγματα είχε ένα σουτ στο 37’ με τον Ντουάρτε.

Το 1-0 συνόδεψε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το 2-0, αλλά στο 50΄ οι Αγρινιώτες έφεραν το ματς στα ίσια , όταν ο Χουχούμης έκλεψε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Κολοβό, που με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

Τα «καναρίνια» προσπάθησαν να κρατήσουν τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Άλβαρες στο 90΄ φρόντισε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του Αστέρα, γράφοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ