Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τέλος ο Μπέικον, με 5 ξένους συνεχίζει στα πλέι-οφ της Basket League

Ο Ντούειν Μπέικον αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό με τους “πράσινους” να λύνουν το συμβόλαιο με τον αθλητή, με 5 ξένους θα πορευτεί η ομάδα στα play-off της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έλυσε, μετά από 6 μήνες συνεργασίας, το συμβόλαιο με τον Ντουέιν Μπέικον με τον αθλητή να πληρώνει με αυτόν τον τρόπο το νέο πολύ σοβαρό πειθαρχικό του παράπτωμα.

Συγκεκριμένα ο Μπέικον κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, πριν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο για τα πλέι-οφ , χειροδίκησε εναντίον συμπαίκτη του κάτι που τον οδήγησε εκτός συλλόγου.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει ο παίκτης με τη διοίκηση να του δίνει συγχωροχάρτι κάτι που δεν έγινε όμως στην τελευταία περίπτωση με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης Μπέικον είχε αναφερθεί και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης ο οποίος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό στη Ρόδο είχε τονίσει για το συγκεκριμένο θέμα πως θα υπάρξουν νεότερα προδικάζοντας το μέλλον του παίκτη.

Ο Ντουέιν Μπέικον έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας 16.6 πόντους (με 29.7% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη ανά 30’50” συμμετοχής. Αντίστοιχα, στη Basket League είχε 13.1 πόντους (με 42.2% στα τρίποντα), 3.9 ριμπάουντ και 2.1 ριμπάουντ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός έμεινε με 5 ξένους στα play-off καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ