Premier League: Εξασφάλισε την παραμονή η Γουέστ Χαμ, μπελάδες για Γιουνάιτεντ

Νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουέστ Χαμ και την έβαλε σε μπελάδες

Η Γουέστ Χαμ νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Τα «σφυριά» έβαλαν τη Λίβερπουλ για τα καλά στο παιχνίδι της 4ης θέσης (όμιλοι Champions League), καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 62β, ενώ η Νιούκαστλ (4η με 65β) και η Γιουνάιτεντ (3η με 63β) έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε (35η) και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα για την ημιτελική φάση του Europa League.

O Νταβίντ Ντε Χέα έγραψε ιστορία για τους φιλοξενούμενους, καθώς φόρεσε για 540η φορά τη φανέλα των «μπέμπηδων» και έγινε ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα ματς στην ιστορία του συλλόγου στα 12 χρόνια παρουσίας του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 27′ με τον Μπενραχμά να σουτάρει, αλλά χάρη στο μεγάλο λάθος του Ντε Χέα, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με το δυνατό σουτ του Ράσφορντ στο 17′ και στο 32′ με τον Άντονι. Στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε η ομάδα του Τεν Χαγκ για την ισοφάριση, αλλά ο Φαμπιάνκσι κράτησε το μηδέν και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 1-3 (21΄ Βίνα – 9΄ Γκάλαχερ, 82΄ Μπαντιασίλ, 86΄ Ζοάο Φέλιξ)

Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς 2-1 (19, 27΄ Γκουντογκάν – 85΄ Ροντρίγκο)

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 1-0 (45+1΄ Κέιν)

Γουλβς-Άστον Βίλα 1-0 (9΄ Τότι)

Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ 1-0 (13΄ Σαλάχ)

Νιούκαστλ-Άρσεναλ 0-2 (14΄ Όντεγκααρντ, 72΄αυτ. Σαρ)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γ. 1-0 (26΄ Μπενραχμα)

Φούλαμ-Λέστερ 8/5
Μπράιτον-Έβερτον 8/5
Νότιγχαμ Φόρεστ-Σαουθάμπτον 8/5

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ