Europa Conference League: Έκπληξη η Βασιλεία, προβάδισμα η Γουέστ Χαμ

Με το διπλό από τη Φλωρεντία έφυγε η Βασιλεία, ενώ η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη επί της Άλκμααρ

Στους δύο πρώτους ημιτελικούς του Europa Conference League, η Γουέστ Χαμ και η Βασιλεία πήραν τις νίκες με ανατροπή επί των Άλκμααρ και Φιορεντίνα, αντίστοιχα.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Βασιλεία επικράτησε με 1-2 της Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 25ο λεπτό με τον Καμπράλ, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Οι Ελβετοί στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να φτάσουν σε μία σπουδαία ανατροπή. Στο 71′ ο Ντιούφ με τρομερό σόλο και πλασέ στη γωνία ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμντουνί σημείωσε με κοντινή προβολή τη νίκη στην ομάδα του.

Στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί της Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου (έπαιξαν σε όλο το ματς). Λίγο πριν το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με τον Ρέιντερς αιφνιδίασε με μακρινό σουτ τον Αρεολά που είχε μεγάλη ευθύνη για το γκολ. Τα «σφυριά» απάντησαν με δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά (67′ πέναλτι Μπενραχμά, 76′ Αντόνιο) έφερε τα… πάνω-κάτω, παίρνοντας μία νίκη που την άξιζε με βάση την εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ