Λέστερ: Τρεις κορυφαίοι σύλλογοι θέλουν τον Μάντισον

Στόχος για αρκετές ομάδες είναι ο Μάντισον της Λέστερ

Έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Άρσεναλ, η Τότεναμ και Νιουκάστλ για τον Τζέιμς Μάντισον. Ο υποβιβασμός των «Αλεπούδων» θα φέρει μαζική αποχώρηση παικτών και ήδη πολλοί σύλλογοι ετοιμάζουν προσφορές για τους ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ζήτηση είναι ο Μάντισον, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2024 με το ποσό πώλησής του να ανέρχεται στις 40εκ λίρες. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δηλώσει από την αρχή της σεζόν την επιθυμία του να πάει σε μια ομάδα που θα τον ανεβάσει κατηγορία. Σίγουρα, οι Άρσεναλ και Νιουκάστλ έχουν το πλεονέκτημα καθώς παίζουν στο Champions League την επόμενη σεζόν, ωστόσο και η Τότεναμ θα καταθέσει πρόταση για τον Μάντισον.

Η Άρσεναλ έχει θέσει τον 26χρονο πρώτο μεταγραφικό της στόχο για το καλοκαίρι και ήδη πιέζει για να τον κάνει δικό της. Ο Μικέλ Αρτέτα, ήθελε να υπογράψει τον Μάντισον και το 2021 πριν επιλέξει εν τέλει τον Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Τζέιμς Μάντισον σε 31 εμφανίσεις του με τη Λέστερ πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ