Ο Τζένκ Οζκατσάρ φεύγει από την Λυών για την Βαλένθια

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Οζκατσάρ από την Λυών.

Αφού απέτυχε να αφήσει το στίγμα του στη Λυών, ο αμυντικός Τζένκ Οζκατσάρ αποχώρησε επίσημα από τους Γάλλους. Στην Λυών έφτασε τον Αύγουστο του 2020 από την τουρκική ομάδα Αλτάι , ο κεντρικός αμυντικός έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι για την πρώτη ομάδα στη Γαλλικό πρωτάθλημα.

Δόθηκε δανεικός στη βελγική ομάδα Ουντ-Χέφερλε Λέουβεν ένα χρόνο μετά τον ερχομό του, πριν μεταβεί την περασμένη σεζόν στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε με τη Βαλένθια. Έκανε 21 εμφανίσεις για τις «νυχτερίδες» , συχνά μπαίνοντας στο τέλος του αγώνα. Ωστόσο, έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στην ανατροπή του συλλόγου, όταν προηγουμένως φαινόταν καταδικασμένος σε υποβιβασμό.

Ο 22χρονος αμυντικός φόρεσε την φανέλα υπό τη θητεία του Ζουνίνιο  ως αθλητικός διευθυντής, ωστόσο θεωρείται ακόμη μια απογοητευτική μεταγραφή από εκείνη την εποχή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ