Παναθηναϊκός μπάσκετ: Με απώλειες κόντρα στην Μπάγερν για την πρώτη νίκη στην ευρωλίγκα

Την πρώτη του φετινή νίκη στην ευρωλίγκα θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς όπου θα αγωνιστεί λαβωμένος.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο δεύτερο back-to-back παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της ευρωλίγκα με τους “πράσινους” να θέλουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό δεν θέλει να κάνει και άλλο στραβοπάτημα και θα προσπαθήσει την νίκη ώστε να πάει με θετική ψυχολογία στην πρώτη φετινή “Διαβολοβδομάδα”.

Αγωνιστικά ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Σλούκα και Μήτογλου ενώ σήμερα(12/10) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά την συμμετοχή ή όχι του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αναμέτρηση. Ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του είπε ότι θα περιμένει τον παίκτη μέχρι και σήμερα προκειμένου να δει αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Τούρκος τεχνικός περιμένει από την ομάδα του να βγάλει ενέργεια τόσο σε άμυνα όσο κυρίως και στην επίθεση, που είναι άλλωστε και το μεγάλο της φετινό όπλο, να είναι συγκεντρωμένη και να αποφύγει εύκολα και αβίαστα λάθη όπως αυτά που στοίχησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί και πριν 20 μέρες περίπου στο πλαίσιο του τουρνουά “Π. Γιαννακόπουλος” με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί εύκολα με 80-73.

Από την μεριά της η Μπάγερν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα και από την νίκη της στην πρεμιέρα κόντρα στην Άλμπα, κάτι που δίνει ένα παραπάνω “πουσάρισμα” στους παίκτες του Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός τεχνικός θα βρει και πάλι απέναντι του σε επίσημο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν καθώς η τελευταία φορά που οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν απέναντι ήταν στο final-four του Βελιγραδίου το 2022.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:15 με τηλεοπτική κάλυψη από την Nova.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ