Παναθηναϊκός: Θέλει την νίκη για κοιτάξει ψηλά

Την νίκη που θα του δείξει το δρόμο για την 8αδα αναζητάει κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της ευρωλίγκας και θέλει να κλείσει αυτή την μπασκετική του “Διαβολοβδομάδα” με νίκη και θετικό απολογισμό.

Οι “πράσινοι” μετά τη δύσκολη τους νίκη επί της Ζαλγκίρις θέλουν ακόμα μία κόντρα αυτή τη φορά σε έναν αντίπαλο που έχει καλύτερο ρεκόρ από αυτούς (6-2 αντί 4-4)  για να πάνε στο 5-4, να παραμείνουν σε τροχιά 8αδας αλλά και δώσουν ένα στίγμα σχετικά με το που στοχεύουν φέτος στη διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει, πλην των γνωστών Παπαπέτρου και Χουάντσο, κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό και περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση με κλειστό σκορ και με νικητή την ομάδα που θα το θέλει περισσότερο και για αυτό έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει αν δει από την ομάδα να βγάζει ενέργεια στην άμυνα, να είναι συνεπής στην επίθεση και να ελέγξει μέσω των ριμπάουντ το ρυθμό του αγώνα. Το τεχνικό επιτελείο ποντάρει πολλά στην αγωνιστική άνοδο  του Βιλντόζα, στη συνέπεια του Κώστα Σλούκα αλλά και στην τρομερή αγωνιστική κατάσταση του Ντίνου Μήτογλου που μέχρι στιγμής είναι ο MVP όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και ολόκληρης της ευρωλίγκας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ