Euro2024 : Έχασε την πρωτιά η Γαλλία κόντρα στην Πολωνία

Η Γαλλία παραχώρησε ισοπαλία στην Πολωνία και πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Με ισοπαλία (1-1) έληξε το παιχνίδι της Γαλλίας με την Πολωνία για την τρίτη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τους “τρικολόρ” να καταλήγουν στη δεύτερη θέση.

Το ματς έγινε στο Ντόρτμουντ και κρίθηκε από δύο πέναλτι των αρχηγών με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ στο 56΄ και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ισοφαρίζει στο 79΄.

O αγώνας:

Η Γαλλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να μπορεί να απειλήσει στο πρώτο ημίωρο του αγώνα την εστία του Σκορούσκι. Όμως μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ήταν καταιγιστική και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ηττάται ισάριθμες φορές από τον κίπερ των Πολωνών.

Η Γαλλία κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντεμπελέ να κερδίζει πέναλτι από τον Κίβιορ και τον Εμπαπέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 56ο λεπτό.

Ύστερα η Πολωνία ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσια με το πέναλτι που κέρδισε ο Σβιντέρφσκι από τον Κάντε στο 75ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με την δεύτερη εκτέλεση καθώς στην πρώτη αστόχησε αλλά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη λόγω λάθος του Μενιάν.

Κίτρινες: Ραμπιό – Ζαλέφσκι, Νταβίντοβιτς, Σβιντέρσκι

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μαϊνιάν, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Τεό Ερνταντέζ, Τσουαμενί (81΄ Φοφανά), Καντέ (61΄ Γκριζμάν), Ραμπιό (61΄ Καμαβινγκά), Ντεμπελέ (86΄ Κολό Μουανί), Μπαπέ, Μπαρκολά (61΄ Ζιρού)

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Σκορούπσκι, Νταβίντοβιτς, Μπέντναρεκ, Κίβιορ, Φρανκόφσκι, Σεμπ. Σιμάνσκι (68΄ Σβιντέρσκι), Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι (68΄ Σκόρας), Μόντερ, Ουρμπάνσκι, Λεβαντόφσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ