Copa America: O Ντέιβιντ έδωσε τη νίκη στον Καναδά κόντρα στο Περού

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, το τέρμα του Ντέιβιντ έκρινε τον αγώνα και έδωσε την πρώτη ιστορική νίκη του Καναδά σε Copa America

Ο Καναδάς επικράτησε με 1-0 του Περού στο Κάνσας, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Copa America.

Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Ντέιβιντ στο 74′. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα και επίσης η πρώτη νίκη του Καναδά ιστορικά σε Copa America.

Ο αγώνας:

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να δίνουν βάση κυρίως στην άμυνα τους. Ελάχιστες ευκαιρίες και το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος με την… ίδια συνταγή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Στο 56′ όμως άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς, καθώς ο Αραούχο, μετά από την υπόδειξη του VAR, δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και άφησε το Περού με δέκα παίκτες.

Έχοντας παίκτη παραπάνω ο Καναδάς πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 74′ με το σουτ του Ντέιβιντ, κάνοντας το 1-0.

Στο 90′ το Περού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το γυριστό σουτ του Κουέβα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κρεπό.

Στο 90+6′ νέα μεγάλη ευκαιρία για το Περού, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο, όμως ο Κρεπό έδιωξε δύσκολα, κράτησε το μηδέν και έδωσε τη νίκη στον Καναδά.

Κίτρινες: Λαρίγια

Κόκκινες: Αραούχο

Περού (Φοσάτι): Γκαγιέσε, Ζαπράνο (79′ Κουέβα), Κάλενς, Αραούχο, Λόπες, Φλόρες (63′ Σανταμαρία), Καρταγένα, Πένα (79′ Καρίγιο), Κίσπε (63′ Ρέινα), Λαπαντούλα (70′ Γκερέρο), Πόλο

Καναδάς (Mαρς): Κρεπό, Κορνέλιους (47′ Μίλερ), Λαρίγια (66΄Μπουκάναν), Ντέιβις, Τζόνστον, Μπομπίτο, Εουστάκιο, Κονέ (48′ Σάφελμπουργκ), Λάριν (83′ Ολουβασέγι), Ντέιβιντ, Μίλαρ (48′ Οσόριο)

 

1ος όμιλος

Αργεντινή 3β

Καναδάς 3β

Χιλή 1β

Περού 1β

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ