ΑΕΚ: Βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ

Δεύτερη ήττα στα φιλικά προετοιμασίας για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά από την Κλαμπ Μπριζ

Τη δεύτερη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας που δίνει εκτός Ελλάδας (προηγήθηκε το 6-0 από την Άλκμααρ) ενόψει της νέας περιόδου γνώρισε η ΑΕΚ, αυτή την φορά με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ.

Ανεπίσημο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης, ενώ για την βέλγικη ομάδα δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς, Χρήστος Τζόλης.

Στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Βελγίου η ΑΕΚ ηττήθηκε, με τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάζει αρκετά σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Ο αγώνας έγινε σε τρία ημίχρονα, των 45, 30 και 45 λεπτών αντίστοιχα. Ανάπαυλα υπήρξε ανάμεσα στα πρώτα δύο ημίχρονα.

Ο Αλμέιδα περιμένει τους Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Πινέδα και Κάλενς, με τους τρεις πρώτους να αναμένονται στην Ολλανδία αύριο (07/07).

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 12′, με τον Λιούμπιτσιτς άθελά του να ισοφαρίζει για την Μπριζ με αυτογκόλ μόλις ένα λεπτό αργότερα. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι Βέλγοι βρήκαν άλλα δύο γκολ με τους Γιούτγκλα και Ταλμπί.

Η ελληνική ομάδα είχε αρκετές καλές φάσεις για να μειώσει στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο φινάλε του παιχνιδιού η Μπριζ βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Μπαρμπέρα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Μπρινιόλι – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Ζίνι – Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ενδιάμεσο ημίωρο: Μπρινιόλι – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Ζίνι – Μάνταλος, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοχάρης – Κανελλοπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια – Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Άμραμπατ – Μάνταλος, Θεοδωρίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ