Νίκησαν οι UEFA All Stars τους πρωταθλητές 2004

Επετειακό φιλικό ανάμεσα στους Πρωταθλητές του Euro 2004 και τους All Stars.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004, η τότε Εθνική Ελλάδος αναβίωσε τις μνήμες με το επετειακό φιλικό κόντρα στους All Stars της UEFA.

Είκοσι χρόνια  απ’ τον άθλο της Εθνικής Ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας, με μαέστρο τον σπουδαίο Ότο Ρεχάγκελ που τιμήθηκε με ένα συλλεκτικό ασημένιο νόμισμα από τον Aναπληρωτή Υπουργό  Παιδεία, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο αγώνας  διεξήχθη στο Έσσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ρεχάγκελ, όπου χιλιάδες φίλαθλοι Έλληνες και Γερμανοί έδωσαν δυναμικό «παρών» για να τιμήσουν τον σπουδαίο Γερμανό τεχνικό.

Οι UEFA All Stars νίκησαν με ανατροπή 2-1 σε έναν αγώνα που είχε την λάμψη απ’ το παρελθόν ανάμεσα σε τεράστιους σούπερ σταρς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι Έλληνες αν προηγήθηκαν στο 13’ με τον Κατσουράνη όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε ως οφσάϊντ. Όμως στο 14’ το πλασέ του Γιαννακόπουλου κούνησε τα δίχτυα του Τζέιμς, ο πρώην άσος της Μπόλτον και του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη ασίστ του Καραγκούνη.

Στο 25’ ο Χαριστέας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζέιμς και στην επανάληψη οι All Stars έκαναν την… ανατροπή με τα γκολ των Φίγκο (51’) και Λουίς Γκαρσία (71’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΗΝΕΣ LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης (34’ Χαλκιάς, 60’ Κατεργιαννάκης), Φύσσας, Καψής (41’ Νταμπίζας), Δέλλας (22’ Γκούμας), Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Ζαγοράκης (41’ Τσιάρτας), Γιαννακόπουλος (41’ Λάκης), Κατσουράνης, Καραγκούνης (65’ Χαριστέας), Χαριστέας (53’ Παπαδόπουλος).

UEFA ALL STARS: Τζέιμς, Σιλβέστερ, Ματεράτσι, Κάμπελ, Κιν, Μακελελέ, Εσιέν, Ζέεντορφ, Σανιά, Φίγκο, Κλάιφερτ. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Λέμαν, Σανιά, Φέρντιναντ, Γκαλάς, Μεντιέτα, Ντεσαγί, Παουλέτα, Κιν, Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε και Λουίς Γκαρθία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ