Παναθηναϊκός: Νίκησε τη Μακάμπι Νετάνια στην πρόβα τζενεράλε

O Παναθηναϊκός νίκησε τη Μακάμπι Νετάνια στο τελευταίο φιλικό πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Μακάμπι Νετάνια σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λεωφόρο. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μαντσίνι (30′).

Tελευταιο φιλικό παιχνίδι πριν τους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Μάριμπορ- Πλόβντιβ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο αγώνας:

Στο 10ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του Βάργκας, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και έψαξε το γκολ, το οποίο το βρήκε στο 30′ μετά από ωραία συνεργασία των Τζούρισιτς με Μαντσίνι, με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ, έξω από την περιοχή, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και έψαξαν ένα ακόμα τέρμα.

Στο 65′ οι Ισραηλινοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Βάργκας μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75′ ο Αϊτόρ επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ένα φαλτσαριστό σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τις πολλές αλλαγές να χαλάει τη ροή του αγώνα. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι (64’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83’ Φικάι), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Γεντβάι (72’ Ίνγκασον), Μλαντένοβιτς (64’ Αράο), Μαξίμοβιτς (64’ Βαγιαννίδης), Βιλένα (72’ Ρουμπέν), Μαντσίνι (72’ Αϊτόρ), Μπακασέτας (72’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (64’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (83’ Νίκας).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ (Μάρκο Μπάλμπουλ): Νιρόν (70’ Ζαφράτι), Κάναρικ (85’ Λίβνατ), Μπεν Σαμπάτ, Πλακουτσένκο (55’ Ζαρούρα), Σαντέ, Λέβι, Τζαμπέρ, Ταβάρες (56’ Μπιλού), Ζλατάνοβιτς (46’ Κολτζέν), Βάργκας (70’ Σαλμάν), Κέλερ (55’ Μέιρ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ