Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας

Στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του στα προκριματικά των κρίκων, στην Ενόργανη Γυμναστική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο «άρχοντας των κρίκων», με δύο Ολυμπιακά μετάλλια, δεν είχε όμως ιδανική έξοδο, αφού έκανε βήμα πίσω με το αριστερό πόδι, κατά την προσγείωσή του. Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 14.800 βαθμούς, στο πρόγραμμά του, το οποίο είχε βαθμό δυσκολίας 6.300 και μέχρι τη στιγμή εκτέλεσής του, ο Πετρούνιας ήταν πρώτος στους κρίκους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί να γίνει ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμά του.

Ο ίδιος θα πρέπει να περιμένει μέχρι τη νύχτα, για να μάθει τη θέση με την οποία θα προκριθεί στον τελικό της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/8), στις 16:00. Μετά την εκτέλεση του προγράμματός του, στο οποίο όμως δεν είχε καλή έξοδο, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και «χάλκινος» στο Τόκιο, μίλησε για την πρώτη παρουσία του, στα προκριματικά του αγωνίσματός του. Με τους 14.800 βαθμούς, που συγκέντρωσε, στο πρόγραμμά του το οποίο είχε βαθμό δυσκολίας 6.300 ο Πετρούνιας ήταν πρώτος στους κρίκους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ