Ήττα και αποκλεισμός στους “16” για τη Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε την ήττα με ανατροπή από την Μάρτα Κόστιουκ και αποκλείστηκε από τους “16” των Ολυμπιακών Αγώνων

Μετά από 2 ώρες και 47 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε την ανατροπή από την Μάρτα Κόστιουκ και ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 6-4), ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων στη φάση των “16”.

Η Σάκκαρη έχασε μεγάλη ευκαιρία για διάκριση στους Ο.Α και για ένα μετάλλιο, καθώς στους “8” θα αντιμετώπιζε την Βέκιτς, η οποία απέκλεισε ένα από τα φαβορί, την Κόκο Γκοφ και θα μπορούσε στη συνέχεια να ελπίζει για τετράδα και εκεί για κάποιο μετάλλιο.

Παρότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 6-4, στα επόμενα δύο σετ η Ουκρανή ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη της Σάκκαρη, έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και στη νίκη.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ, παρά το γεγονός ότι η Ουκρανή είχε προηγηθεί με τρία game, αλλά αντέδρασε και τελικά πήρε το σετ μέσα σε 39 λεπτά.

Το δεύτερο σετ κατέληξε στην Κόστιουκ νικώντας στο τάι μπρεικ με 7-6 το σετ (7-5) σε μία ώρα και δέκα λεπτά, όπως και το τρίτο σετ με 6-4 και πάλι σε ένα σετ που είχε διάρκεια μία ώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ