Εθνική μπάσκετ: Σε ξενοδοχείο η αποστολή και όχι στο Ολυμπιακό χωριό

Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, εν όψει του προημιτελικού με τη Γερμανία, και όχι στο Ολυμπιακό χωριό θα καταλύσει η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γερμανία για μια μια θέση στην τετράδα του Ολυμπιακού τουρνουά με την Ελληνική αποστολή να εγκαταλείπει το Ολυμπιακό χωριό και να καταλύει σε ξενοδοχείο στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας μπάσκετ προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια προκειμένου οι παίκτες να έχουν όλο τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα αλλά και γιατί είχαν παράπονα από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού.

Η “Επίσημη Αγαπημένη” προκρίθηκε ως μια από τις δύο καλύτερες δεύτερες στην επόμενη φάση όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία του Ντένις Σρέντερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ