Στην Βιγιαρεάλ ο Νικολάς Πεπέ

Στο «κίτρινο υποβρύχιο» ο Νικολάς Πεπέ.

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάς Πεπέ ενισχύοντας την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο 29χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ισπανικό σύλλογο. Την περασμένη χρονιά φορούσε την φανέλα της Τράμπζονσπορ όπου κατέγραψε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Ο Ιβοριανός προσπαθεί να επαναφέρει την καριέρα του η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε φθίνουσα κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Βιγιαρεάλ  κατέληξε σε συμφωνία με τον Νικολάς Πεπέ ο Γαλλο-Ιβοριανός παίκτης θα παίζει με τα «κίτρινα υποβρύχια» για τις επόμενες δύο σεζόν, έως τις 30 Ιουνίου 2026. Ο Πεπέ παίζει συνήθως στη δεξιά πλευρά αλλά μπορεί επίσης να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση. Γρήγορος, ευκίνητος, επιδέξιος σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και με δυνατό σουτ.

Ο Νικολάς Πεπέ (Γαλλία, 29/05/1995) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Stade Poitevin στη Γαλλία, πριν ενταχθεί αργότερα στην Ανζέρ το 2013, δόθηκε δανεικός στην  Ορλίνς. Αφού επέστρεψε στην Ανζέρ στην συνέχεια εντάχθηκε  στην Λιλ, με την οποία  έλαμψε για δύο σεζόν. Εκεί τράβηξε την προσοχή της Άρσεναλ, η οποία έκανε μια κίνηση πολλών εκατομμυρίων λιρών για τις υπηρεσίες του για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της.

Πέρασε τρεις σεζόν με τους «κανονιέρηδες», πριν παίξει ως δανεικός στην Νις τη σεζόν 2022/23. Πέρυσι, ο Πέπε εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ ως ελεύθερος, παίζοντας μια σεζόν στην Τουρκία.

Τώρα, σε ηλικία 29 ετών, ο Πεπέ έχει παίξει 323 αγώνες στην καριέρα του, σκοράροντας 92 γκολ και 47 ασίστ.

Διεθνές με την Ακτή Ελεφαντοστού

Ο Πεπέ είναι διεθνής της Ακτής του Ελεφαντοστού. Έκανε το ντεμπούτο του με τους «ελέφαντες» το 2016, και έκτοτε έχει παίξει συνολικά 44 αγώνες για αυτούς, σκοράροντας δέκα γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ.

Καλώς ήρθες, Πέπε»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ