Ηττήθηκε ο Κουρουγκλίεβ

Ελπίζει σε επαναληπτικό ο Κουρουγκλίεβ.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ηττήθηκε από τον Ιρανό Γιαζντανιτσαράτι στους «8» στην κατηγορία των 86 κιλών στην ελευθέρα πάλη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».Ο Χασάν Γιαζντανιτσαράτι από το Ιράν νίκησε τον Κουρουγκλίεβ με 9-4.

Ο Γιαζντανιτσαράτι πέρασε μπροστά με 1-0, ο Έλληνας παλαιστής με μια εξαιρετική λαβή, πέταξε τον αντίπαλό του κάτω για το 4-1.

Όμως ο Ιρανός στην συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και εξασφάλισε την πρόκριση στους «4». Εκεί, θα βρει αντίπαλο τον Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο.

Αν ο Ιρανός νικήσει τον Αμινέ και προκριθεί στον τελικό, τότε ο Κουρουγκλίεβ θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, έχοντας μία ακόμη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ημιτελικοί ξεκινούν σήμερα στις 19:15, με πρώτο ζευγάρι τους  Άαρον Μαρκέλ Μπρούκς (ΗΠΑ)-Μαγκομέντ Ελντάροβιτς Ραμαζάνοφ (Βουλγαρία) και δεύτερο ζευγάρι αυτό με ελληνικό ενδιαφέρον ανάμεσα στον Μάιλς Νάζεμ Αμινέ (Σαν Μαρίνο) και τον Χασάν Γιαζντανιτσαράτι (Ιράν).

Οι δηλώσεις του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ μετά την ήττα του στα προημιτελικά:

«Κουράστηκα. Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω για την συνέχεια αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ. Δεν κοιτάω στους αγώνες αυτούς αν έχω να κάνω με Παγκόσμιο πρωταθλητή ή Ολυμπιονίκη, θα παλέψω. Αυτός ο αντίπαλος μου ήταν καλύτερα προετοιμασμένος».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής του, Χριστόφορος Ξενίδης, ο οποίος ανέφερε πως:

«Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως και η ψυχολογία. Χτύπησε στο πλευρό του ο Κουρουγκλίεφ, ήταν πρόβλημα αυτό. Αλλά όπως είπε ο αθλητής μου, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και ψυχολογικά προετοιμασμένος. Τι να κάνουμε. Eίμαι ζεστός δεν καταλαβαίνω τίποτα τώρα, θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παλέψω οπωσδήποτε για το μετάλλιο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ