AEK: Βλέπει τον Κάρλος Βινίσιους

Ο Κάρλος Βινίσιους εξετάζεται από την ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ βλέπει τον Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ. Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι με την Αγγλική ομάδα.

Ο Κάρλος Βινίσιους το 2017 μετακόμισε στην Ρεάλ Σπορτ Εκλούμπε εκεί κατέγραψε 20 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές στη β’ κατηγορία. Η Νάπολι τον απέκτησε την επόμενη σεζόν δόθηκε άμεσα δανεικός στη Ρίο Άβε, εκεί κατέγραψε 14 γκολ και 2 ασίστ σε 20 ματς . Μετά δόθηκε στην Μονακό με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ σε 16 αγώνες.

Το 2019 η Μπενφίκα έδωσε 17 εκατ. ευρώ με ρήτρα  100 εκατ. ευρώ, στους «αετούς» κατέγραψε 24 γκολ και 13 ασίστ σε 50 συμμετοχές.

Την ίδια χρονιά δόθηκε δανεικός στην Τότεναμ έγραψε22 συμμετοχές με 10 γκολ και 3 ασίστ. Επόμενος σταθμός ήταν η  Αϊντχόφεν στην Eredivisie κατέγραψε 38 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ .

Το 2022 η Φούλαμ τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή καταγράφοντας 48 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.  Πέρυσι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος φορ δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι, καταγράφοντας μεν 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, αλλά μπροστά του είχε τους Ικάρντι και Μέρτενς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ