Ολυμπιακός: Άρεσε μπροστά, προβλημάτισε στην άμυνα και πήρε φιλική νίκη επί του Άρη Λεμεσού

Με κορυφαίο τον Βέλντε, ωραία εικόνα μπροστά, αλλά με θέματα που πρέπει να λυθούν πίσω, ο Ολυμπιακός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη Λεμεσού.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-4 τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Βέλντε είχαν πολύ καλή εικόνα μεσοεπιθετικά, αλλά είχαν θέματα στην άμυνά τους.

Σκόρερ των Πειραιωτών ο Νέλσον Άμπι στο 16’, ο Κρίστοφερ Βέλντε στο 21’, ο Πεπ Μπιέλ στο 23’ και ο Θεοφάνης Μπακούλας στο 89’. Για τους Κύπριους σκόραραν ο Μπένγκστον στο 78’ και ο Σαβό στο 84’. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Βέλντε στο 11’.

Ο απολογισμός της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα φιλικά που έδωσε από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι τώρα ήταν δύο ήττες από Άγιαξ (1-0), Νότιγχαμ Φόρεστ (3-4), δύο ισοπαλίες με Αλ-Κατσία (2-2), Ρόμα (1-1) και τέσσερις νίκες με Μέχελεν (2-0), Ναϊμέγκεν (2-0), Τερνάνα (0-4) και τώρα με Άρη Λεμεσού (2-4), σε σύνολο οκτώ αγώνων. Τώρα πλέον η ομάδα του Πειραιά αρχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο ματς, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, παίζοντας στην 1η αγωνιστική το Σάββατο 17/8 στις 20:00 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Το ματς

Στο 6ο λεπτό, ο Κβιλιτάια σούταρε από τα όρια της περιοχής, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Ενώ στο 11’ και ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από συνεργασία του Μπιέλ με τον Γιάρεμτσουκ, ο πρώτος έδωσε στον Βέλντε που σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και άουτ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 16’. Ο Βέντε εκτέλεσε φάουλ, ο Ντόη έπιασε κεφαλιά, και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Άμπι, που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 21’ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Ντόη πήρε τη μπάλα και κινήθηκε μέσα στην περιοχή. Έδωσε στον Βέλντε που με προσποίηση πλάσαρε και έκανε το 0-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν εκεί. Δύο λεπτά μετά, στο 23’ ο Παπακανέλλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Σωφρονίου, έδωσε στον Μπιέλ που πλάσαρε στην κενή εστία για το 0-3.

Στο 34’ ο Μαγιαμπέλα γέμισε, ο Κβιλιτάια σούταρε, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει.

Στο 59’ ο Κβιλιτάια σούταρε, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης Λεμεσού μείωσε στο 78’. Ο Σεμέδο έκανε γύρισμα για τον Μπένγκστον που με εύκολο πλασέ έκανε το 1-3.

Οι Κύπριοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 84’. Ο Σαβό βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, πλάσαρε και έκανε το 2-3.

Ενώ στο 89’ ο Μασούρας έδωσε στον Μπακούλα, που με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-4.

Άρης Λεμεσού (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Μουσούντα, Κοκόριν, Ιάγκο, Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Στρούσκι, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Κβιλιτάια, ενώ αγωνίστηκαν και οι Άλβες, Σανέ, Μποάκιε, Γκομίς, Μίλος, Σεμέδο, Σαβό, Λουκουμπάρ, Μπένγκτσον, Κοβάσεφ.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Ορτέγκα, Άμπι (90′ Κοστίνια), Μπιανκόν (71′ Κουτσίδης), Ροντινέι, Ντόη (63′ Μπακούλας), Μουζακίτης, Μπιέλ, Βέλντε (63′ Στάμενιτς), Παπακανέλλος (71′ Μασούρας), Γιάρεμτσουκ (71′ Ελ Κααμπί).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ