Παναιτωλικός: Φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην ισοπαλία έμεινε ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναιτωλικός αντιμετώπιζε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο στο πλαίσιο φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Ο αγώνας τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.

Οι «Αγρινιώτες» παρουσίασαν μια ιδιαίτερη προβληματική εικόνα δεδομένου πως οι μεταγραφές έχουν αργήσει και όπως είναι λογικό οι αδυναμίες φαίνονται μέσα στο γήπεδο.

Στο ημίχρονο δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά στους δυο τερματοφύλακες. Βέβαια στο 3’ το σουτ του Ντίας αποκρούστηκε από τον Βρακά. Στην συνέχεια ο ρυθμός ήταν πεσμένος το 0-0 συνόδεψε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά καθως προσπάθησε να κάνει την ζημιά με τον Χιάνριχ στο 46′ . Στο 53′ ο Τσάβες απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Σόρια. Στο 66’ ο Μπουζούκης δεν βρήκε δίχτυα. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με τον Κύρκο ο οποίος ήταν άστοχος σε κενή εστία. Στο 90’+5 ο Λoμόνακο δεν νικησε τον  Βρακά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Τσάβες (69′ Στεργιάκης), Μάνος (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης (69′ Τσελίκοβιτς), Στάγιτς (17′ Μλάντεν), Μαυρίας (75′ Κακιώνης), Νικολάου (69′ Τορεχόν), Πέρες (75′ Γαλιάτσος), Λιάβας, Μπελεβώνης (46′ Λομόνακο), Ντίας (75′ Κοντούρης), Μαϊντέβατς (75′ Λαχούντ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Σόρια (90′ Πάνου), Λούπας, Ρίντερ, Τζίνο, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας (66′ Λώλης), Καλέμι (51′ Μίνα), Μπεγκάλα (66′ Δούμας), Χαινριχ (81′ Λάμσιας), Λεό (66′ Κύρκος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ