ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Μάλμε

Χωρίς Ότο και Εκόνγκ κόντρα στη Μάλμε ο ΠΑΟΚ

Για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μάλμε στην Τούμπα (20.30, 13/8).

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” μετά το 2-2 στη Σουηδία, θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στα play off, καθώς θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, το απόγευμα της Δευτέρας (12/8). Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τέλος έγινε και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιόνι Ότο, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί, αλλά και στου Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ