Ολυμπιακός: Πρώτη στάση… Βόλος

Από τον Βόλο ξεκινάει την πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου ο Κυπελλούχος του Conference League, Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι Κυπελλούχοι του Conference League επανέρχονται στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, στο ξεκίνημα της προσπάθειάς τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη χρονιά της συμπλήρωσης των 100 ετών ιστορίας τους. Μάλιστα, πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα, μετά από τον ευρωπαϊκό τελικό της 29ης Μαΐου.

Πρώτη στάση των Πειραιωτών στην κούρσα της νέας Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα έχουν την στήριξη 5.000 και πλέον φίλων τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι ανησυχητικό. Παράλληλα, άφησε εκτός αποστολής τον Αντώνη Παπακανέλλο, που μάλλον θα δοθεί δανεικός.

Στο αγωνιστικό, ο Βάσκος αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τζολάκη στο τέρμα, Ροντινέι, Πιρόλα, Μπιανκόν, Ορτέγκα στην άμυνα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο τριάδα στο κέντρο, Μαρτίνς με έναν εκ των Μασούρα ή Βέλντε στα άκρα και Γιάρεμτσουκ στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Άμπι, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Μαρτίνς, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Έσε, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα, Ελ Κααμπί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ