Serie A: Έκανε την ανατροπή η Ουντινέζε, τρίποντο και για Λάτσιο

Νικήσαν Ουντινέζε και Λάτσιο.

Για την 4η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Πάρμα αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Ουντινέζε. Η Λάτσιο νίκησε την Ελλάς Βερόνα με 2-1.

Πάρμα- Ουντινέζε 2-3:

Στο «Ένιο Ταρντίνι» η Πάρμα μπήκε δυναμικά και άνοιξε το σκορ στο 2’ με τον Ενρίκο Ντελ Πράτο. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ έδειχναν ότι ήθελαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και πίεζαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 43’ η  πίεση απέδωσε καρπούς και ο Μπόνι διεύρυνε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Κόστα Ρούναϊτς βελτίωσε την απόδοση της κι εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 73′ (αποβολή Κεϊτά) έφεραν τα πάνω κάτω . Ο Λούκα στο 49′ μείωσε σε 2-1, στη συνέχεια ήρθε ο Φλοριάν Τοβέν με τα δύο του γκολ στο 68’ κα 77’ κάνοντας την ανατροπή.

Πλέον η Ουντινέζε είναι στην κορυφή της βαθμολογίας  με 10 βαθμούς και αήττητη μέχρι τώρα, ενώ η Πάρμα παρέμεινε στην 12η θέση με 4 βαθμούς.

Λάτσιο- Ελλάς Βερόνα  2-1:

Στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο είχε την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ.Ο Ντιά στο 5’ και Καστεγιάνος στο 20’ έπειτα από τις ασίστ του Ματία Τζακάνι πήραν την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον Τένγκστεντ στο 7’.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ