ΑΕΚ: Έκλεισε τον Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη “βόμβα” και έκλεισε τον Αντονί Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα πάντα και ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει.

Πάνω από 10 εκατ ευρώ τα χρήματα που θα εισπράξει για τρία χρόνια ο Γάλλος επιθετικός. Συγκεκριμένα, ο Μαρσιάλ θα λαμβάνει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η συμφωνία αφορά τριετή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μαρσιάλ αναμένεται την Τετάρτη το βράδυ στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές, με σκοπό να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε ιδανική ηλικία, με εντυπωσιακό βιογραφικό, πάνω από 200 συμμετοχές στην Premier League και πάνω από 300 συνολικά στη Γιουνάιτεντ με 90 γκολ. Επίσης, είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας (2 γκολ) και κάτοχος του Europa League 2017.

Στα «πλην» το γεγονός ότι προέρχεται από διάστημα μακράς αγωνιστικής αποχής, καθώς το τελευταίο του ματς χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή πριν από εννέα μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής μέχρι να βρεθεί στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ