Παναθηναϊκός μπάσκετ: Πλήγμα με Αντετοκούνμπο, αγωνία για Σλούκα

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούμπο θα πορευτεί στην αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Ο Κώστας Αντετοκούμπο κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα χάσει τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Ο Έλληνας σέντερ, που δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, πήγε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος καθώς του τοποθετήθηκε νάρθηκας με αποτέλεσμα να μείνει έκτος δράσης για τις επόμενες 3 βδομάδες.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει το Super Cup στη Ρόδο (28-29/9), όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, αλλά και τους πρώτους αγώνες σε Basket League και ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

  • 28/9 Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης (Super Cup)
  • 29/9 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός/Περιστέρι (Super Cup)
  • 3/10 Άλμπα – Παναθηναϊκός AKTOR (Ευρωλίγκα)
  • 5/10 Καρδίτσα – Παναθηναϊκός AKTOR (A1 Basket League)
  • 10/10 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν (ευρωλίγκα)
  • 12/10 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR (A1 Basket League)

Αγωνία για τον Σλούκα

Εκτός του Αντετοκούμπο πρόβλημα με τραυματισμό έχει και ο Κώστας Σλούκας με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Μάλιστα ο ηγέτης της ομάδας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς με άπαντες στο σύλλογο να περιμένουν τα αποτελέσματα προκειμένου να ξέρουν αν θα τον στερηθούν για τις επόμενες αναμετρήσεις.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ