Μνηστήρες για τον Καστελό Λουκέμπα της Λειψίας

Στα μεταγραφικά μπλοκάκια αρκετών ο Καστελό Λουκεμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καστελό Λακέμπα είναι ο διακαής πόθος αρκετών συλλόγων των ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με την Λειψία έως το 2028, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο να τον αποκτήσει κάποια ομάδα θα βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη.

Το Transfermarkt κάνει λόγο πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και ο 21χρονος φαντάζει να είναι η ιδανική μεταγραφή για αυτήν.

Ωστόσο το Kingsport.gr δεν έμεινε μόνο στα λεγόμενα του Transfermarkt και έκανε εκτενέστερο ρεπορτάζ, το οποίο έδειξε πως η Τσέλσι που είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον παίκτη πριν 7 μήνες- εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του.

Από την Premier League έχει μπει στην κούρσα της απόκτησης του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον επαναπατρίσει, αλλά σύμφωνα με πηγές η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να είναι η μοναδική που έχει το προβάδισμα και κάνει κινήσεις στα σιωπηλά για τον διεθνή άσο .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ