Ολυμπιακός: Να ξεκινήσει θετικά το ευρωπαϊκό του ταξίδι

Τη Λιόν στη Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Κυπελλούχος του Conference League, Ολυμπιακός, στο Europa League, με πρώτο «σταθμό» τη Λιόν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λιόν στο «Παρκ Ολιμπίκ Λιόν» της ομώνυμης γαλλικής πόλης, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι Κυπελλούχοι του Conference League, μπήκαν απευθείας στη League Phase του Europa League και έτσι σήμερα ξεκινούν τη φετινή ευρωπαϊκή τους παρουσία στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε εδώ την προϊστορία του Ολυμπιακού με γαλλικές ομάδες.

Στη νέα μορφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε αυτή την πρώτη αγωνιστική τη γαλλική Λιόν, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της Ligue 1.

Οι μεν «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα 2-1 από την Άρη, οι δε Γάλλοι από την ήττα με 2-3 από τη Μαρσέιγ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μασούρα και Μαρτίνς, ενώ επέστρεψε ο Ρέτσος. Παράλληλα, ο Βάσκος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεαρούς Αποστολόπουλο, Μπακούλα, Μουζακίτη, Κωστούλα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μεντιλίμπαρ δεν αποκλείεται να επιλέξει το 3-5-2 (σχήμα με το οποίο παίζει και η Λιόν) με τον Τζολάκη στο τέρμα, Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα, Ρέτσο, Κάρμο, Πιρόλα (ή Ντόη) στην άμυνα, Έσε, Τσικίνιο στον άξονα, Γουίλιαν, Βέλντε μεσοεπιθετικά και Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μπακούλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ