Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν με ανατροπές Ατρόμητος και ΟΦΗ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν oι Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Καλλιθέα και Βόλος

Για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδος, προκρίθηκαν οι ομάδες της Σούπερ λιγκ και χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Με «χρυσή αλλαγή» τον Τιάγκο Νους, ο οποίος μπήκε στο 46’ και «υπέγραψε» τα δύο γκολ της ανατροπής, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αγρινιώτες είχαν πάρει το προβάδισμα στο 18’ με το υπέροχο γκολ του Μαϊντέβατς.

Η Καλλιθέα τα… χρειάστηκε απέναντι στον Διαγόρα της Super League 2, «κόλλησε» για 120’ στο 0-0, αλλά πήρε εντέλει την πρόκριση στους «16», καθώς επικράτησε 4-3 στα πέναλτι, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκέλιο που έκανε δύο επεμβάσεις.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μακάνα Μπάκου ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (77’, 79’), ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε πάρει ο Λεβαδειακός απ’ το 12’ με τον Γιαννιώτα, ο Ατρόμητος πέρασε με νίκη 1-2 απ’ τη Λιβαδειά σε ματς-θρίλερ κι εξασφάλισε την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο ο Άρης κατάφερε εν τέλει να περάσει το «εμπόδιο» του Εθνικού Πειραιώς και να πάρει την πρόκριση. Η διαφορά των δυο κατηγοριών στο ματς που έγινε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» δεν φάνηκε, με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 0-1 χάρη στο γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο 31′.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος επικράτησε με 0-3 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Τσερκεζίδης». Δύο γκολ για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι είχαν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Λευτέρη Καλογήρου, έπειτα από την απομάκρυνση του Χοακίν Γκόμεζ, σημείωσε ο Μαρκ Κόσζτα (9΄, 40΄), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Νίκος Δόσης (42΄), με τη διαφορά των δυο κατηγοριών ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι εμφανής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Εθνικός Πειραιά – Άρης 0-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3
Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
Διαγόρας Ρόδου – Καλλιθέα 3-4 πεν (0-0 παρ. κ.δ)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

15:00 Ζάκυνθος – Παναργειακός
15:00 Κηφισιά – Λαμία
16:00 Νέα Ιωνία – Πανιώνιος
19:00 ΑΕΛ – Πανσερραϊκός
Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης εκκρεμεί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ