League Cup: Στην επόμενη φάση Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Με «5αρες» στους «16» Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Για το Λιγκ Καπ Αγγλίας Άρσεναλ και Λίβερπουλ διέλυσαν με 5-1 τις Μπόλτον και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα και πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης.

Άρσεναλ-Μπόλτον 5-1:

Οι «κανονιέρηδες» με αρκετούς νεαρούς παίκτες άφησαν εκτός την Μπόλτον. Για την ομάδα του Αρτέτα  άνοιξε το σκορ με τον Ράις στο 16’, στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο 17χρονος Νουανέρι με δυο προσωπικά γκολ  (37’- 49’). Η Μπόλτον στο 53’ μείωσε με τον Κόλινς. Ο Στέρλινγκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Άρσεναλ στο 64’ γράφοντας το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Χάβερτς στο 77’.

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 5-1:

Ο Κουάνσα στο 21’ στάθηκε άτυχος καθώς έστειλε αθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε το προβάδισμα στην Γουέστ Χαμ (1-0). Ο Ντιόγκο Ζότα στο 25’ και στο 49’ να έγραψε το 2-1. Ο Σαλάχ στο 74’ έκανε το 3-1. Η ομάδα του Σλοτ που είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση δεν άργησε να κάνει το 4-1 με τον ο Χάκπο στο 90′. Στο 90’+3’ ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 5-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ