Ολυμπιακός: Συμφώνησε ο Γιουσούφ Γιαζιτσί

Συμφώνησε ο Γιουσούφ Γιαζιτσί με τον Ολυμπιακό – Χάλασε του Άνταμ Ουνάς.

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», ενώ αναμένεται ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο 27χρονος διεθνής έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Λιλ και αναζητούσε τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του, στην διάρκεια της οποίας έχει αγωνιστεί ακόμη στην Τραμπζονσπόρ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έπαιξε στην «ομάδα του στρατού» με τη μορφή του δανεισμού από τη Λιλ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2022-23 παραχωρήθηκε δανεικός από τους «λιλουά» στην Τραμπζονσπόρ, στην οποία είχε αρχίσει την επαγγελματική καριέρα του φορώντας τη φανέλα της την τετραετία 2015-19.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 42 συμμετοχές με τη Λιλ σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 12 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Γιαζιτσί έκανε ντεμπούτο στην εθνική ανδρών της Τουρκίας το 2017 και από τότε μετράει 45 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Νωρίτερα, ο Άνταμ Ουνάς είχε έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε, μιας και όπως έγινε γνωστό, του έγινε πρόταση από την Αλ Σαντ του Κατάρ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ