Ολυμπιακός: Με τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στις νίκες

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (29/9, 18:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έρχονται από τις απώλειες στο πρωτάθλημα (το 0-0 με τον Παναιτωλικό εντός και την ήττα με 2-1 από τον Άρη εκτός), καθώς και από την ήττα με 2-0 από τη Λιόν για το Europa League.

Για τους Πειραιώτες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, τόσο για να διατηρηθούν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή και να εκμεταλλευτούν απώλειες των άλλων ομάδων (με δεδομένο ότι σε αυτή την αγωνιστική υπάρχουν τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης), όσο και για να επανέλθει η καλή ψυχολογία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μασούρα (που παρόλο που προπονείται, κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί), αλλά και τους τραυματίες Μαρτίνς και Πιρόλα. Παράλληλα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης.

Έτσι, στο αγωνιστικό ο Βάσκος αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τζολάκη στο τέρμα, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα στην άμυνα, Έσε, Στάμενιτς στον άξονα, Τσικίνιο, Βέλντε, Γουίλιαν μεσοεπιθετικά και Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ