Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μάγκνουσον, εκτός ο Βαγιαννίδης

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά φέτος ο Μάγκνουσον, εκτός έμεινε ο Βαγιαννίδης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena” (21.30, 29/9), για την 6η αγωνιστική της Super League.

Σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Αλόνσο, καθώς δεν θέλει να μείνει και άλλο πίσω στη βαθμολογία. Η Ένωση έχει 11β και βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ οι “Πράσινοι” έχουν 8β και είναι στην 7η θέση.

Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο (28/9) η προετοιμασία του “Τριφυλλιού”.

Οι “Πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαξ. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Βαγιαννίδης. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο Μάγκνουσον, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος θα είναι σε επίσημο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ