Ολυμπιακός: Για τον πρώτο τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (20:30), στον τελικό του Super Cup, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός αν και δεν είχε εύκολο έργο κόντρα στο Περιστέρι, πέρασε νικηφόρα από τον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Ελληνικού Super Cup.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στο Περιστέρι, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την οριακή νίκη-πρόκριση με 79-74. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα βρήκε σκούρα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον, προβληματίζοντας με την απόδοσή του αλλά κάνοντας τελικά τη δουλειά, με κορυφαίους Βεζένκοφ (20π, 6/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα) και Πετρούσεφ (18π., 9 ριμπ.).

Πολύ σημαντικές θα είναι και πάλι οι απουσίες των Μιλουτίνοφ και Φαλ, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ το ίδιο θα ισχύει για καιρό ακόμα για τον Έβανς. Ο ΜακΚίσικ ήταν εκείνος που κόπηκε από τον Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με το Περιστέρι ως ο έβδομος ξένος, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις πρόσφατα από τον τραυματισμό του.

Από τον Παναθηναϊκό θα λείψει ο Λορένζο Μπράουν, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός επτάδας ξένων παικτών έμεινε ο Τσεντί Οσμάν.

Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα διαχειριστεί καλύτερα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι ειδικών συνθηκών καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και είναι και οι δυο ανέτοιμες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ