Αποσύρθηκε από την Εθνική Γαλλίας ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Γαλλίας

Την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας αποφάσισε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «τρικολόρ», μετά από σπουδαία καριέρα, έχοντας ως κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία, ενώ στο επόμενο του Κατάρ η Γαλλία ηττήθηκε στον τελικό από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε 137 συμμετοχές και 44 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στο «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα του, ο Γκριεζμάν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα, με βαθιά συγκίνηση ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την εθνική ομάδα. Μετά από 10 απίστευτα χρόνια που χαρακτηρίσθηκαν από προκλήσεις, επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές, ήλθε η ώρα να γυρίσω σελίδα και να ανοίξω δρόμο για τη νέα γενιά. Το να φοράω αυτή τη φανέλα ήταν τιμή και προνόμιο. Από τον Μάρτιο του 2014 και μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχα την ευκαιρία να ζήσω απίστευτες στιγμές δίπλα σε εξαιρετικούς συμπαίκτες. Μοιραστήκαμε νίκες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Σας ευχαριστώ λοιπόν για αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που ήταν πάντα εκεί σε στιγμές χαράς και σε στιγμές αμφιβολίας. Το πάθος σας, η θέρμη σας και η πίστη σας ήταν μια πραγματική πηγή ενέργειας για εμένα. Ενα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στο προσωπικό της εθνικής ομάδας και σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν στα παρασκήνια στο Clairefontaine. Και τέλος, ευχαριστώ τον προπονητή μου, η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας σε όλη την διεθνή καριέρα μου ήταν ουσιαστικής σημασίας για την εξέλιξή μου ως αθλητής. Φεύγω από την εθνική ομάδα της Γαλλίας με ένα βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης.

Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μας και την ευκαιρία να ζήσω εξαιρετικές στιγμές, όπως να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τους «μπλε» με πάθος και να υποστηρίζω αυτή την ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον είναι λαμπρό.

Ανυπομονώ να δω την επόμενη γενιά να λάμπει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Τα λέμε σύντομα»…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ