Europa League: Ήττα του ΠΑΟΚ απο την Στεάουα

Ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για τη 2η αγωνιστική του Europa League ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα.

Στο πρώτο μέρος  η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε δυναμικά και με τη συμπλήρωση εννέα λεπτών, οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Σέντρα του Ντεσπόντοφ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, με τον Στεφάν Ταρνοβάνου να αποκρούει σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα. Πέντε  λεπτά αργότερα, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ βρήκε ωραία τον Τάισον στα αριστερά, αλλά το δυνατό, μονοκόμματο βολέ του Βραζιλιάνου εξτρέμ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 28’ ο Ντεσπόντοφ ήταν άτυχος. Οι Ρουμάνοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 30’ με το φάουλ του Αντριαν Σουτ ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα, στην συνέχεια ο Τανάσε δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά το λάθος του Μιχαηλίδη. Στο 39’ ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Τάισον.

Στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου το σύνολο του Ηλία Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ 0-1 με τον Μπιρλιγκέα  έπειτα από την πάσα του Ντάριους Ολάρου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ  προσπάθησε να βρει διάδρομους για να φέρει το ματς στα ίσια , αλλά η Στεάουα διαχειριζόταν τις προσπάθειες του Ελληνικού συλλόγου.

Στο 55’ ο Ολάρου αποβάλλεται όμως ο ΠΑΟΚ αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να κάνει την ζημία. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μόλις έβλεπαν τον ΠΑΟΚ να αποκτά ρυθμό έπεφταν κάτω με αποτέλεσμα να χάνει τον ειρμό και το καθαρό μυαλό.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον θα κοιτάξει τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν στις 20 του μήνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (70’ Ζίβκοβιτς), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά (70’ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (83’ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ (70’ Τισουντάλι).

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ηλίας Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Κρέτου, Ντάουα, Μ. Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Λιξάντρου (45’+6’ Εντζούμα), Μπαλουτά (46’ Μικουλέσκου), Ολάρου, Τανάσε (64’ Οκτ. Ποπέσκου), Μπιρλιγκέα (78’ Αλχασάν).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ