Ολυμπιακός: Ξεκίνημα στη σεζόν με δύσκολη αποστολή στην Τουρκία

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη σεζόν της Euroleague, με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία έχει ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική της Euroleague, για να αναμετρηθεί με την αξιόμαχη, όπως όλα δείχνουν φέτος, Φενέρμπαχτσε. 

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να δείξουν από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης ότι φέτος έχουν κάνει το βήμα παραπάνω, ώστε να θεωρηθούν όντως ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι νωρίς να γίνει, καθώς οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αγωνιστικά ακόμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεση σου όλους τους παίκτες του, εκτός των γνωστών απουσιών των Μιλουτίνοφ και Φαλ, ενώ απουσιάζει ο Μητρου Λονγκ επειδή γέννησε η γυναίκα του.

Ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει διαμορφώσει ένα σύνολο που αγωνίζεται με συνέπεια στο υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον δεν εκπροσωπείται στο παρκέ από Έλληνες. Μέχρι πέρσι εκεί βρίσκονταν ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πλέον ανήκουν στην Μονακό, αλλά και ο Ελληνοαμερικάνος, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μάλιστα επιστρέφει στην Πόλη, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Διότι, το καλοκαίρι ήταν μία από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, που τον τοποθέτησε ξανά στο ρόστερ του.

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν με τον Μπόνζι Κόλσον ήταν τα δύο κεντρικά πρόσωπα του μεταγραφικού καλοκαιριού στην Φενέρμπαχτσε και μάλιστα ο πρώτος, που παρεμπιπτόντως την ευρωπαϊκή του καριέρα την ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό, έχει τον ρόλο του ηγέτη. Μαζί με τον Σκότι Ουίλμπεκιν έχουν τις περισσότερες αρμοδιότητες της περιφέρειας στην επίθεση, ενώ ο Κόλσον με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβιςδημιουργούν ένα πολυπλευρο δημιουργικό και εκτελεστικό δίδυμο στις θέσεις των φόργουορντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ