La Liga: Νίκη και κορυφή η Ρεάλ – Σοκ με Καρβαχάλ

Νίκησε τη Βιγιαρεάλ και πάτησε κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είδε τον Καρβαχάλ να αποχωρεί τραυματίας

Για την 9η αγωνιστική της La Liga, τις νίκες πήραν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βαγιεκάνο, η Θέλτα και η Εσπανιόλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου. Ένα γκολ του Βαλβέρδε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (14′) κι ένα του Βινίσιους προς το τέλος (73′) έδωσαν τη δυνατότητα στη Ρεάλ να επιστρέψει στα «τρίποντα» και να πατήσει κορυφή. Στο φινάλε όμως ανησύχησαν, καθώς ο Καρβαχάλ τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο κλαίγοντας.

Στα υπόλοιπα ματς, η Λας Πάλμας δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη της στη φετινή La Liga. Η νησιωτική ομάδα ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της από τη Θέλτα των εννέα παικτών και παραμένει τελευταία στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση στο γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 28, με την ομάδα του Βίγκο να έχει τις αποβολές των Μορίμπα (53΄) και Ιάγκο Ασπας (56΄), αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και πήρε το «τρίποντο».

Η Βαγιεκάνο αν και βρέθηκε να χάνει στο «Χοσέ Θορίγια» από τη Βαγιαδολίδ, ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ του Ντε Φρούτος και πήραν τη νίκη με 1-2, συνεχίζοντας την καλή πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Οσασούνα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ», σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και διατηρεί τη θέση της στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Εσπανιόλ, που επικράτησε στη Βαρκελώνη 2-1 της Μαγιόρκα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Λεγανές-Βαλένθια 0-0

Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 2-1 (18΄ Κουμπούλα, 47΄ Χοφρέ – 68΄ Ραϊγιο)

Χετάφε-Οσασούνα 1-1 (21΄ Γιλντιρίμ – 60΄ Μπούντιμιρ)

Λας Πάλμας-Θέλτα 0-1 (28΄ Ιγκλέσιας)

Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2 (51΄ Αμαλάχ – 57΄, 80΄ Ντε Φρούτος)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 2-0 (14′ Βαλβέρδε, 73′ Βινίσιους)

Xιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 06/10

Αλαβές-Μπαρτσελόνα 06/10

Σεβίλλη-Μπέτις 06/10

Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 06/10

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ