Παναθηναϊκός: Ματς «τελικός» με Ολυμπιακό και για… Ντιέγκο Αλόνσο

Κομβικό ματς για τον Παναθηναϊκό και για το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20.30, 6/10), για την 7η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Το “Τριφύλλι” είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει τη νίκη, ώστε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, καθώς με ήττα θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Επίσης, κομβικό ματς είναι και για το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος με ήττα, πιθανόν θα… αποχαιρετήσει την ομάδα.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκλήρωσε το Σάββατο (5/10) την προετοιμασία του. Οι “Πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε στην αποστολή τον Νίκα και επιστρέφει ο Μαξ. Εκτός έμεινε ο Μάγκνουσον, ο Πάλμερ-Μπράουν και ο Βαγιαννίδης, ο οποίος έχει μείνει εκτός από τη διοίκηση, λόγω του συμβολαίου του.

Aναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ