Παναθηναϊκός: Θλάση ο Ιωαννίδης – εκτός για 3-4 εβδομάδες

Νοκ άουτ με θλάση στους προσαγωγούς ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, έτσι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

Ο 24χρονος επιθετικός αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στον προσαγωγό στο 25ο λεπτό του χθεσινοβραδινού (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ κι «άντεξε» μέχρι το 44′, όταν κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι εξετάσεις (μαγνητική) στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα.

Κι εκτός απ’ τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ομάδας, θα «χάσει» δεδομένα τους πρώτους αγώνες του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (20/10) και με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10), ενώ είναι πολύ οριακή η παρουσία του και στον αγώνα με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 27 Οκτωβρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ