FIFA: Η Konami αντικαθιστά την EA

Konami και FIFA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους.

Η KONAMI και η FIFA ανακοίνωσαν μια απροσδόκητη συνεργασία μετά το «διαζύγιο» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με την EA Sports.

Η KONAMI θα παρέχει πλέον την επίσημη πλατφόρμα για τα επερχόμενα esports τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFAe. Το eFootball είναι η αντικατάσταση της σειράς Pro Evolution Soccer της Konami , η οποία προβλήθηκε για σχεδόν τρεις ημέρες. Από τότε που κυκλοφόρησε δωρεάν το 2019, το παιχνίδι έφτασε τα 700 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

Χάρη σε αυτή τη νέα συνεργασία οι δύο διοργανώσεις FIFAe World Cup θα διεξαχθούν φέτος με το eFootball της ΚΟΝΑΜI.

Τι γνωρίζουμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFAe μέχρι στιγμής:

Οι δύο μεγάλοι κολοσσοί θα συνεργαστούν για τα τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFAe με το eFootball που θα πραγματοποιηθούν αργότερα φέτος, τόσο σε πλατφόρμες κινητής όσο και σε κονσόλα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFAe θα έχει ξεχωριστούς διαγωνισμούς για πλατφόρμες κινητών και κονσολών, επιτρέποντας σε παίκτες από διάφορες συσκευές να διαγωνίζονται.

Το τουρνουά ξεκινά με παγκόσμια προκριματικά, στα οποία οι παίκτες θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους και θα διαγωνιστούν για μια θέση στο κύριο γεγονός.

Σκοπεύουν να φιλοξενήσουν μια διαφοροποιημένη εκδήλωση με ομάδες από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την παγκόσμια προβολή των eSports στο είδος του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της FIFA και της KONAMI: «Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω τη χαρά της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας μέσω των esports. Επιτρέποντας στους παίκτες να εκπροσωπήσουν τα έθνη τους μέσω ειδικών διοργανώσεων, η πρωτοβουλία αυτή θα φέρει τη σύνδεση με την κοινότητα σε ένα νέο επίπεδο».

Ο Koji Kobayashi πρόσθεσε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλουμε στην προώθηση του eFootball σε μια νέα διάσταση μέσω αυτής της συνεργασίας με τη FIFAe. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στη FIFA που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFAe. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό, τον ενθουσιασμό και τη χαρά των παικτών μας σε όλο τον κόσμο μέσω το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFAe».

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της FIFA, Romy Gai, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Konami. Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται τέλεια με την αποστολή μας να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και να παρέχουμε μια πλατφόρμα στους παίκτες για να επιδείξουν τις ικανότητές τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ