Nations League: Με τρία γκολ φιλοδώρησε η Πορτογαλία την Πολωνία

Με ανατροπή η Κροατία πήρε την νίκη από την Σκωτία, στην λευκή ισοπαλία έμειναν Βόρεια Ιρλανδία και Λευκορωσία.

Για την 3η αγωνιστική του Nations League, Με ανατροπή η Κροατία επικράτησε 2-1 της Σκωτίας, η Πορτογαλία νίκησε την Πολωνία με 3-1 και διατηρείται στην πρώτη θέση, έχοντας το απόλυτο. Λευκορωσία και Βόρεια Ιρλανδία έμειναν στο 0-0. Η σούπερ  Σερβία πήρε το τρίποντο από την Ελβετία. Η Ισπανία με το γκολ του Θουμπιμέντι λύγισε την σκληρή Δανία.

Κροατία – Σκωτία  2-1:

Η Κροατία αντιμετώπιζε την Σκωτία στο «Μακσιμίρ» του Ζάγκρεμπ, οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ από τον Ράιαν Κρίστι στο 32΄. Η «Χρβάτσκα» απάντησε αρχικά με τον νεαρό Ιγκόρ Ματάνοβιτς στο 36΄ και στην συνέχεια ο Αντρέι Κράμαριτς στο 70΄ έκανε το τελικό 2-1.

Βουλγαρία – Λουξεμβούργο 0-0:

Η Βουλγαρία έπεσε θύμα έκπληξης, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στο Λουξεμβούργο στο Πλόβντιβ. Αρχηγός της βουλγαρικής ομάδας ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης.

Λευκορωσία-Βόρεια Ιρλανδία 0-0:

Λευκορωσία και Βόρεια Ιρλανδία έμεινε στην λευκή ισοπαλία 0-0 οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη για να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η επιθετική της γραμμή απογοήτευσε.

Πολωνία- Πορτογαλία 1-3:

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του πέρασε εύκολο βράδυ στην Πολωνία. Η «Σελεσάο ντας Γκίνας» προηγήθηκε στο 26’ με τον Σίλβα. Στο 37’ο Ρονάλντο πέτυχε το 0-2 Στο 78’ η Πολωνία μείωσε με τον Ζιελίνσκι. Ο Μπεντάρεκ δέκα λεπτά αργότερα σημείωσε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σερβία-Ελβετία 2-0:

Η Σερβία πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Ελβετία. Η ομάδα του Στοΐκοβιτς προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ελβέντι στο 45+1’. Στο 61΄ο Μίτροβιτς έκανε το τελικό 2-0.

Ισπανία- Δανία 1-0:

Οι «φούριας ρόχας» δυσκολεύτηκαν με τους Δανούς αλλά λυτρώθηκαν από τον Θουμπιμέντι στο 79’. Η Ισπανία πήραν τη δεύτερή της νίκη και έπιασαν κορυφή.

Κύπρος- Ρουμανία 0-3:

Το 3/3 στον όμιλό της έκανε η Ρουμανία νικώντας με 3-0 την Κύπρο και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη. Η Ρουμανία έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα προηγήθηκε στο 16΄με τον  Μαν, ο Μάριν στο 25’(πεν) έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 το διαμόρφωσε ο Ντράγκουσιν στο 36’.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ