Παναθηναϊκός μπάσκετ: Για το 3/3 κόντρα στην Παρί

Στο Παρίσι, στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησε να χτίζει τη δυναστεία στην Ευρώπη, επιστρέφει ο Παναθηναϊκός και θέλει κόντρα στην Παρι να κάνει το 3/3 στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρί (15/10 21:30), για  την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις της “Διαβολοβδομάδας”.

Οι “πράσινοι” επιστρέφουν στο Παρίσι εκεί όπου έραψαν το πρώτο τους αστέρι το 1996 και θέλουν στο γήπεδο όπου έγραψαν ιστορία το “Παλαί ντε Μπερσί” να σταθούν σαν πρωταθλητές Ευρώπης και να προσθέσουν την 3η τους νίκη ώστε να πάνε με άλλο αέρα την Πέμπτη στην Μαδρίτη για την αναμέτρηση με την Ρεάλ.

Αγωνιστικά η ομάδα, η οποία βρίσκεται ήδη στη Γαλλική πρωτεύουσα θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με ο,τι είδαμε στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση καθώς η Παρί είναι μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη αντίπαλος.\

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την προπόνηση της Δευτέρας χωρίς κάποιο απρόοπτο και θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες έτοιμους και ετοιμοπόλεμους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο που ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αντίθετα θα έχει κανονικά στη σύνθεση του τον Όμερ Γιούρτσεβεν κάτι που θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά στην Παρί τα πάντα γυρίζουν γύρω από την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης και για αυτό θέλουν να παρουσιαστούν δυνατοί, να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους και να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και η  Accor Arena αναμένεται να γεμίσει από 15000 και πλέον φίλους της Γαλλικής ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ