Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τέλος ο δανεισμός του Μαντζούκα από τον Άρη

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο δανεισμό του Λευτέρη Μαντζούκα στον Άρη με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Η βαριά ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Basket League είχε και απόνερα καθώς, μετά το επεισόδιο του Λευτέρη Μαντζούκα με τον Γιάννη Καστρίτη αποφασίστηκε η διακοπή του δανεισμού του παίκτη και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε, όπως ενημέρωσε και η ΚΑΕ Άρης και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη ο οποίος δεν ήτα καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ομάδα και από τη συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη.

Ο Μαντζούκας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο οποίος αναμένεται να τον δανείσει εκ νέου σε άλλον σύλλογο προκειμένου ο παίκτης να πάρει όσο περισσότερες μπασκετικές εικόνες μπορεί.

Ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν με την μορφή δανεισμού στο ρόστερ τους με επικρατέστερη την ομάδα του Αμαρουσίου καθώς είναι διακαής πόθος του προπονητή της Νίκου Βετούλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ