Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Τουρκία κόντρα στην Εφές

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην Τουρκία για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός και η Εφές διασταυρώνουν τα ξίφη τους (στις 21.45) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν να πάρουν το πρώτο τους φετινό ευρωπαϊκό “διπλό”, κόντρα σε μία ομάδα που έχει να κερδίσει στην έδρα της εδώ και 7 χρόνια και σ’ ένα γήπεδο που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε σηκώσει το Ευρωπαϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί στην Τουρκία χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης είπε μεταξύ άλλων:

“Αυτό που πρέπει να ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Έφες έχει πάρα πολύ ταλέντο. Αν δείτε τις προσθήκες και τη δυναμική που έχει στο ρόστερ της, θα δείτε ότι έχει 3 παίκτες σε κάθε θέση πολύ καλούς. Πολλοί από αυτούς έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα και έχουν μεγάλη εμπειρία… Επίσης ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο γιατί προέρχονται από δύο ήττες… Μιλάμε για μια ομάδα με πολύ ταλέντο και θεωρώ ότι θα είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του Final Four”.

Το νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές είναι χωρητικότητας 10.000 θέσεων και ουσιαστικά φτιάχτηκε στη θέση της παλιότερης έδρας της ομάδας (κι άλλων τουρκικών), του Αμπντί Ιπεκτσί. Οι Τούρκοι επίσης ανακοίνωσαν πως η σημερινή αναμέτρηση θα είναι sold out.

Η Εφές έχασε στα εγκαίνια του γηπέδου με τη Φενερ και τώρα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη εκεί πέρα, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να… συμμετέχει σε κάποια ανάλογη γιορτή. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τελικά ποια θα είναι η κατάληξη του σημερινού αγώνα.

Για την αναμέτρηση, ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ