Ολυμπιακός: Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού πριν τη Σουηδία

Με το μυαλό στο Μάλμε, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό στο Φάληρο.

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται σήμερα (20/10, 16:00) ο Ολυμπιακός στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στον πρώτο αγώνα μετά την επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες, με τους Πειραιώτες να προέρχονται από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, θέλουν απαραίτητα τη νίκη απέναντι στους Βοιωτούς, ενώ έχουν το μυαλό τους και στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με τη Μάλμε στη Σουηδία για το Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαρτίνς και Γουίλιαν (για να τους δώσει ανάσες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης), αλλά και τον Γιαζίτσι. Εκτός έμειναν και οι Πασχαλάκης, Μπακούλας και Παπακανέλλος Από την άλλη, στην αποστολή είναι οι Τσικίνιο, Γιάρεμτσουκ και Μασούρας, ενώ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Ανδρούτσος.

Έτσι, στο αγωνιστικό ο Βάσκος σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Τζολάκη στο τέρμα, Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα στην άμυνα, Έσε, Μουζακίτης στον άξονα, Τσικίνιο πιο μπροστά, Ροντινέι και ένας εκ των Μασούρα ή Βέλντε στα άκρα, και ένας εκ των Ελ Κααμπί ή Κωστούλα στην κορυφή. Ωστόσο, για αρκετές θέσεις υπάρχει ερωτηματικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν, Ανδρούτσος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ