Serie A: Το αυτογκόλ του Χίλα λύτρωσε την Γιουβέντους

Πήρε το τρίποντο στο τέλος η Γιουβέντους.

Για την 8η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Γιουβέντους νίκησε την Λάτσιο με 1-0 με το αυτογκόλ του Χίλα και επέστρεψε στην κορυφή.

Η «μεγάλη κυρία» όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ρομανιόλι στο 24’, ωστόσο αν και έφτανε στην πηγή νερό δεν έπινε. Πιο σημαντική στιγμή ήταν το δοκάρι του Βλάχοβιτς στο 57′.  Η λύτρωση ήρθε στο 85′ όταν από τη σέντρα του Καμπάλ, ο Χίλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Πλέον η Γιουβέντους είναι στην κορυφή με 16 βαθμούς, όσους έχει και η Νάπολι.

Νωρίτερα, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε πολύ δύσκολα της -εξαιρετικής Ουντινέζε- με 1-0 στο Μιλάνο, παρά το γεγονός πως έπαιξε για περισσότερο από μία ώρα αγώνα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρέιντερς στο 29′ με απευθείας κόκκινη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Οι Μιλανέζοι είχαν… προλάβει να πάρουν βεβαίως το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Τσουκουέζε στο 13′, το οποίο κράτησαν ως το φινάλε. Η δε Ουντινέζε σκόραρε δύο φορές με τους Εχιζίμπουε στο 45’+1′ και στο 90’+5′ με τον Καμπαζέλε, όμως και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ δεν μέτρησαν με υποδείξεις του VAR για οφσάιντ, αφήνοντας τους «φριουλάνι» με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ