Super League: Νίκησε και πάτησε κορυφή ο Άρης

Ο Άρης νίκησε την Athens Καλλιθέα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

O Άρης επικράτησε με 2-0 της Athens Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17β και με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ που ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ.

Η αποβολή του Πασαλίδη στο 34’ έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι. Στο δεύτερο μέρος με δύο τέρματα, ο Άρης έφτασε στο τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» με τα γκολ των Μπράμπετς (65’) και Μανου Γκαρθία 88’.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετή ένταση και εκατέρωθεν δυνατά μαρκαρίσματα και τους γηπεδούχους να έχουν, φυσιολογικά, την κατοχή της μπάλας. Ο Λορέν Μορόν ανάγκασε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σε δύσκολη επέμβαση τον Μπερναμπέ Μπαραγάν στο 10ο λεπτό ενώ οκτώ λεπτά μετά, έπειτα από αντεπίθεση, ο Ντεμέτριους πλάσαρε πάνω στον Χουλιάν Κουέστα που πραγματοποίησε τη 200η εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη.

Η αποβολή του Πασαλίδη στο 34’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μορόν, έκανε ακόμη πιο πιεστικούς τους «κίτρινους». Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους νόμισαν πως κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνκαρ από τον Νικολάς Ισιμάτ-Μιρίν, ωστόσο από το VAR πήραν πίσω το πέναλτι, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Ισπανού αμυντικού του Άρη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης πίεσε και έφτασε στο γκολ στο 65′. Ο Μανου Γκαρθία έκανε το κόρνερ, με τον Μπράμπετς να κάνει την κεφαλιά για το 1-0 στο 65’ – δοκάρι και μέσα παρά την προσπάθεια του Μπερναμπέ.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχε τη στιγμή της για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Αλεσάντρο Μερκάτι στο 70’, βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουέστα. Ο Κλέιτον Ντιαντί, από την κάθετη του Φαμπιάνο Λέισμαν, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 72’ ενώ επτά λεπτά μετά ο Μπερναμπέ νίκησε τον Βλάντιμιρ Νταρίντα σε τετ α τετ μετά την πάσα του Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός μέσος ήταν αυτός που έδιωξε το όποιο άγχος, σκοράροντας στο 88’. Ο Μορόν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αντρέι Μοτόκ, έδωσε στον Μάνου Γκαρθία που «έγραψε» το τελικό 2-0.

Κίτρινες: Μόντσου – Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Ματίγια, Εντιαγέ.

Κόκκινες: Πασαλίδης (34’)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75’ Νταρίντα), Ντιαντί (75’ Σίστο), Μάνου Γκαρθιά (89’ Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (59’ Φετφατζίδης), Μορόν (89’ Κουάισον).

ATHENS KALLITHEA FC (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Σοϊρι (85’ Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ, Μερκάτι (72’ Βαλμπουενά), Ματίγια (46’ Εντιαγέ), Ντεμέτριους (72’ Λουκίνας), Τζιάνι, Ουλντρίκις (39’ Μεχίας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ